Thursday, April 17, 2014

thank you

bismillahhirrahmanirrahim...dengan nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

sy dedikasikan surat ni buat semua ibu2 di dunia ini..teristimewa mak yg mengandungkan saya hingga ke saat saya di lahirkan..PN DURATUL FIRDAUS, ibu 6 puteri dan 1 putera...dan juga buat ibu mertua yang telah mengandungkan dan melahirkan insan yg paling sy cintai iaitu suami sy..PN ROKIAH, ibu kepada 2 puteri dan 4 putera..

mak...terima kasih sgt2x..
saat kak long rasa teruk nye morning sickness ni...muntah...sakit seluruh badan...perut rasa macam2...semuanye serba tak kena...makan nasi..terus muntah...makan buah muntah...kejap ok..kejap dtg menyerbu balik...ya Allah....sakitnya...sakit sgt....itu tak kena..ini tak kena....
menangis sendirian....tersedu sedan dlm tandas...
bangun..gagah kn diri...baring di atas katil...tetiba...merintih..ya Allah knp mcm ni...knp mcm ni..teruk nye...

Astaffirullahhalazim...
syg...panggilan suami pd sy. istifar syg...ingt Allah. syg kn dah lama tunggu saat ni...nk dpt baby...sabar ye syg...

terdiam seketika....

a'a...aku menunggu saat ni 1 tahun 3 bulan dgn suami...tp bila Allah uji dgn morning sickness..mana mungkin aku boleh berputus asa...ya Allah..istifar aku sendirian...ampun kan dosa ku...jagakan lah peliharakan lah kandungan ku ini...
terus fikiran teringat kn mak...
a'a mak aku...mesti mak pun mcm ni masa mengandungkan aku...ya Allah kasihannye mak...
menangis lagi...

la knp syg??
syg teringat..mesti mak sy n mak awk..mcm ni gak kn rasa nye....kesian diorang kn syg??
muntah2...pening..loya cam syg...sian nye mak kita yunk... syg..both of us..kena taking care parent kita..buat yg terbaik mungkin...jgn kecewakn diorng..

nothing else can i say...

thank you so much!!! i love both of u...

2 comments:

  1. be strong dear.. 1st trim mmg mcm ni.. than jap.. 3 bulan ja... 2nd trim insyaALLAH bole enjoy!!! insyaALLAH... keep praying and sabar.. btw congratulation dear.. moga baby and mommy to be sihat selalu.. please take care mashi..

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

mashizaha

Anda mungkin nak baca: