Monday, March 12, 2012

i love him




i love him!!!

tetiba rasa rindu pada en tunang...tapi tak nk kol or msg..nk tgk dia rasa yang sama tak??
dalam hati..cepat2 la kol..ahakssss...

minggu lepas dah print wedding check list and dah siap2 masukkan dalam satu folder tuk rujukan side en tunang...tau pun bnyk bnda nk kena settle...baru la en tunang cuak sikit...
cepat2 dia bagitau mashi...duit dia kat mana....duit hantaran n mas kawen dah settle...alhamdulilah..

jom cepat2 kawen syg!!!!

hahhahaa...mood gatai dah dtg...

nota kaki: sepatutnya mashi letak kn kerinduan tu pada tempat yg btul...cinta dan rindu pada Nya...
                astaffirullah hal azim.....
                ya Allah kau jadikan kasih sayang yg hadir pada en tunang ni adalah satu perasaan yg ikhlas dari   
                ku..tuk dia...bakal imam ku. insyAllah :)



3 comments:

  1. rasa nak batooooook uhuuuuukhuuuukk..=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha...seyes la..miss him!!! hahhaha

      Delete
  2. cepat2 kawen..bes!! gud luck dri ex b2b :)

    ReplyDelete

mashizaha

Anda mungkin nak baca: